З понеділка, 25 травня, в Україні розпочалася реєстрація для участі у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Про це інформують на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

"Сьогодні, 25 травня, розпочинається реєстрація для участі у додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання і триватиме до 9 червня", - йдеться в повідомленні.

Право на реєстрацію мають ті, хто не зміг зареєструватися в основний період реєстрації та проживають (перебувають) на території, на якій у порядку, визначеному законодавством, встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

Також в дану категорію людей з правом на реєстрацію є ті, хто брав участь в антитерористичній операції та/або в здійсненні заходів щодо забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій і Луганській областях, або відносяться до категорії осіб з неконтрольованих територій та не зареєстровані для участі у зовнішньому оцінюванні в основний період.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Реєстрацію з 25 травня можуть оформити жителі тимчасово окупованих територій в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, або переселилися з них і не зареєструвалися в основний період реєстрації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні відкриваються дитячі садки, батьків засипали вимогами.

Як повідомляв Знай. ua, українським батькам показали, як будуть працювати дитячі садки з 25 травня по новим правилам.

Також Знай. ua писав, що чому школярі та їх батьки терпіти не можуть математику.