Українці зможуть використовувати цифровий паспорт у програмі "Дія" для підтвердження своєї особи в аеропортах при перельотах всередині країни. Про це повідомляється на Facebook-сторінці порталу "Дія".

"Поки внутрішні авіарейси ще не відновилися, ми працюємо, щоб ви літали з "Дією". Цифровий паспорт у смартфоні підтвердить особу і не залишить шансів хвилюватися за забутий вдома документ", - наголошується в публікації.

Також обговорюються технічні деталі такої функції зі службою авіаційної безпеки столичного аеропорту "Бориспіль".

Скоро українці зможуть полетіти на робочу нараду до Києва або до батьків у Харків. ⠀ Поки внутрішні авіарейси ще не...

Geplaatst door Дія op Donderdag 21 mei 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто уточнити, що зараз в Україні працюють над електронною пропискою, яка незабаром з'явиться в програмі "Дія". На порталі можна підписати документ з допомогою електронного підпису. А для водіїв в "Операції" доступний повний комплекс: посвідчення водія, техпаспорт та автоцивілка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, правила авіарейсів змінилися – на пасажирів чекають безлюдні аеропорти, зони для ізоляції, процедури посадки і висадки з літака.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні відкрили дитячі сади – при яких умовах будуть працювати закладу для дошкільнят.

Також портал Знай.uа писав, які країни першими відкриють кордони для туристів.