Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан не зумів встояти перед спокусою розвіятися під час карантину та просто в перший день відкриття Київського зоопарку влаштував собі справжні розваги з тваринами, а точніше з козлом.

Відповідне відео опублікував у Facebook журналіст Роман Сухан.

Так, Богдан втрапив у кадр саме тоді, коли "спілкувався" з козлом в контактній зоні зоопарку, де кожен охочий має можливість погодувати та погладити тварин. Зокрема, розмову вони розпочали з того, що козел вихопила цілий стакан з овочами у дитини, яка стояла впритул до огорожі, і Богдан схопив козла за вухо, змусивши того повернути вкрадене.

Скріншот з відео

Після цього колишній очільник ОП стусонув тварину за вухо зі словами "Казліна ти дурная", а потім і взагалі підніс до огорожі свого песика, якого не випускав з рук, та закликав його гавкати на тварину: "Давай гавкай, мій маленький". Втім, сварка аніяк не засмутила Богдана і він продовжив насолоджуватися прогулянкою в зоопарку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зауважити, що на кадрах можна помітити, що майже всі відвідувачі без маски та рукавичок, зокрема, знехтував захисними засобами і Андрій Богдан.

«Казліна ти дурна!» Втомився від політиків - пішов у зоопарк до тваринок. Зустрів БОгдана:) P.S. До речі в зоопарку товпища народу. Про карантин точно ніхто не думає, особливо в довжеленній черзі в касу. Майже всі без масок. Відосік в першому лінку.

Geplaatst door Роман Сухан op Maandag 25 mei 2020

Нагадаємо, в Україні обмеження будуть ослаблені, в МОЗ планують стратегію виходу з карантину

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає два роки карантинних обмежень.

Також Знай.uа писав, що зміниться у київському транспорті після виходу з карантину