Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вівторок, 26 травня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у понеділок, 25 травня, трохи виріс у ціні і становить 26,81 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 26 травня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 26,8742 гривень;

- 1 євро – 29,3157 гривень;

Таким чином, курс долара став дорожче на 12 копійок. При цьому євро різко збільшився в ціні на 15 копійок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Гривні, фото Pxhere
Гривні, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні американська валюта у 2020 році, в середньому, буде тримати відмітку в 28,85 гривень за одну американську купюру. А ось під кінець року - 29,5 гривень за долар.

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти. Спеціаліст змоделював два сценарії розвитку ситуації за умови поширення коронавірусу.