У вівторок, 26 травня, по всій території України прогнозується дощова і прохолодна погода. Температура повітря в середньому становитиме +15 +17 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що в цей день більшість областей країни охоплять дощі, які принесуть із собою циклони над Чорним морем і Туреччиною.

За словами метеоролога, вітер дутиме з північного сходу і сходу. Правда, буде помірним.

Температура повітря у вівторок вдень становитиме +13 +17 градусів. А на Закарпатті та місцями у південній частині очікується до +17 +20 градусів.

У Києві у вівторок можливі суттєві опади, буде відчуватися холодне повітря. Вдень стовпчики термометрів не перевищать +14 градусів.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Журналісти, політики, судді, не знаю, хто ще, підкажіть, мають бути об`єктивними, ніяких симпатій-антипатій,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 25 mei 2020

погода на 26 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніше місяць 2020 року.