Міністр спорту несподівано потрапив у курйозну ситуацію: його підвела камера, що впала.

Міністр Румунії у справах молоді та спорту Іонуц Ладі осоромився, коли в прямому ефірі з власного будинку давав інтерв'ю телеканалу Pro X.

Ладі в стильній сорочці анонсував відкриття різних спортивних центрів, а також розмірковував про високі шанси спільної заявки Румунії, Сербії, Греції та Болгарії на проведення Євро-2028 та коментував інші актуальні моменти в спорті.

Аж раптом в якийсь момент відеокамера Ладі впала та змінила ракурс, зафіксувавши, що міністр вийшов в ефір лише у верхній половині офісного одягу, але не вдягнув штани. І камеро безсоромно продемонстувала труси пана міністра.

Втім, чиновник не знітився, він посміхнувся, поправив камеру та продовжив розповідь.

А от ведучий програми не не став приховувати свого подиву і здивовано відкрив рот.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Користувачі соцмереж особливо відзначили реакцію на побачене телеведучого, зазначивши, що вона безцінна і обов'язково стане мемом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Динамо довело легендаоного Моуріньо до сліз

Як повідомляв портал Знай.ua, оголена дружина захисника Динамо розповіла, що потрібно робити перед сном

Також Знай.ua писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.