У Києві правоохоронці просять допомоги у встановленні особи чоловіка, голову якого напередодні знайшли рибалки в Оболонському районі.

Про це повідомляє відділ комбінації поліції Київської області.

Варто нагадати, що ще у лютому цього року до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у затоці "Собаче гирло" на вулиці Прирічній місцевий рибалка знайшов у пакеті людську голову. Тоді на місці події правоохоронці виявили ще деякі фрагменти тіла, за результатами ДНК-експертизи з'ясувалося, що всі частини належать одній людині.

Фото з місця, де був знайдений чоловік

Наразі ж поліцейські просять впізнати чоловіка – його прикмети: на вигляд 60-70 років, зріст 150-160 см, обличчя овальне, волосся коротке пряме світле з сивиною та лобним облисінням, виступаюче підборіддя. Характерні ознаки: родинна пляма на потиличній ділянці голови.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фоторобот

Звертаємось до громадян, якщо хтось упізнав чоловіка чи володіє будь-якою інформацію, повідомити за номерами: 095-559-80-49 або на спецлінію 102.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові студент-іноземець напав на дівчинку, Україна кипить - заклеїв рот і збезчестив

Як повідомляє портал Знай.ua В Запоріжжі схопили збоченця, ласого на маленьких дівчаток - нахабна пика і бридкі фото в телефоні

Також Знай.ua писав, що Під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні ув'язненої - "покарали" за крадіжку інтимом