З Російської Федерації прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що в аеропорту Анадиря (Чукотка) загорівся вертоліт Мі-8 одного з силових відомств. Відомо, що жертвами аварії стали чотири члени екіпажу, сам вертоліт загорівся після жорсткої посадки.

За інформацією російських ЗМІ, причиною катастрофи стали технічні несправності під час випробування після технічного обслуговування.

Вертоліт Мі-8, фото: Life
Вертоліт Мі-8, фото: Life

Аварія сталася на висоті приблизно в 30 метрів над посадковою площадкою. До речі, це вже не перший випадок аварії російського гелікоптера цього місяця. 19 травня вертоліт Мі-8 Повітряно-космічних сил Росії здійснив жорстку посадку в районі міста Клин під час виконання навчально-тренувального польоту без боєкомплекту, весь екіпаж загинув.

Машина впала через технічну несправність. На борту було три людини. Обидва бортові самописця було знайдено. Місцеві жителі спробували прийти пілотам на допомогу, але підійти близько було неможливо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, всі загинули або знайшли уцілілих: авіакатастрофа в Пакистані обростає дивними деталями.

Як повідомляв Знай.uа у Пакистані розбився літак з десятками пасажирів на борту, деталі з місця НП.

Знай.uа писав, небо над Запоріжжям заполонили винищувачі — шум, багато світла і небезпечні маневри, що відбувається.