В Україні велика частина машин з США – це ті, які списала страхова служба після ДТП або потопу. Але найближчим часом в країні може з'явитися чимало автомобілів з Америки без пошкоджень.

за Причиною тому стало банкрутство мережі прокатних автомобілів Hertz. Компанія зі 100-річною історією постраждала через пандемії коронавіруса (різко впав попит на прокат авто та, відповідно, сильно скоротилася виручка компанії) і тепер вона не в змозі здійснювати свою діяльність.

Відповідну заяву Hertz вже подала в Суд у справах про банкрутство США округу Делавер (штат Нью-Йорк). Компанія повідомила, що її борги на даний момент перевищили 17 мільярдів доларів, керівництво вже скоротило 20 тисяч співробітників, що складає 50% персоналу.

Автопарк, який нараховує 570 тисяч машин різних марок і класів, то його розпродадуть з аукціонів і частина з них може потрапити в Україну.

До речі, у Hertz залишився резерв у розмірі 1 млрд доларів, однак він буде витрачений на погашення боргів перед клієнтами – це компенсації за послуги бронювання, рекламних пропозицій, програм лояльності тощо

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у мережі показали відео масштабної аварії, реакція водія дивує.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві копи схопили "порушника" на Lamborghini за 650 тисяч євро.

Також Знай. ua писав, що під Запоріжжям банда кілерів обстріляла машину з дитиною.