Державний банк, ПриватБанк, з понеділка, 25 травня знизив ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб і підприємців. Про це повідомила прес-служба банку.

Повідомляється, що нові умови фінансування підприємців будуть діяти до кінця 2020 року.

На нові та діючі кредитні угоди з бізнес-клієнтами буде діяти зниження кредитних ставок. Відзначається, що нові умови будуть впроваджувати автоматично.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

При цьому зараз для фізичних осіб стало складніше взяти кредити. Зокрема, власники кредиток від Приватбанку скаржаться, що у них самовільно відключають кредитний ліміт, на який вони розраховують.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Одним із потерпілих від такого свавілля виявився користувач сайту Minfin під ніком BohdanUA. В обговоренні послуг ПриватБанка він зазначив, що користується кредитним лімітом давно і часто. Однак 21 травня, коли він знаходився в чужому місті і хотів зняти гроші з картки, отримав повідомлення про те, що кредитний ліміт переглянутий. У підсумку, замість 20 000 гривень там залишилася тільки сума боргу – 244 гривні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк змінив правила зняття готівки з банкомату, головні нововведення.

Як повідомляв Знай. ua, в Приватбанку пояснили, що робити при арешті рахунків.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк запідозрили в урізуванні кредитного ліміту.