У Telegram-каналі "Чорний Список", куди потрапляють кричуще неякісні товари і послуги, з'явився новий антигерой. Хлібний кіоск на вулиці Говорова в місті Одеса продав покупцю хліб з "начинкою", на яку слабкими нервами краще не дивитися. Всього одна помилка пекаря перетворила хлібобулочний виріб на пиріг, фарширований якоюсь гидотою. Навіть не зрозумієш з першого погляду, черв'як це або гусінь. Втім, різниця невелика. Ні тим, ні іншим, закусити хочеться.

Екзотична смакота з Telegram-каналу Чорний список

"Смачного!

В хлібі, купленому в хлібному кіоску на вулиці Говорова виявився запечений хробак. Норми санітарного контролю на підприємстві не дотримуються", - кажуть на каналі.

З яких, цікаво, пір, фразу "заморити черв'ячка" стали сприймати так буквально? В і без того небезпечний час, виробники дозволяють собі такі "повзучі ляпи", і куди дивляться інспекції? Всі ці питання риторичні, і звучать вони в порожнечу, доки в тарілці кожного українця може лежати ось таке. Коментарі зайві - ми лише порадимо уважно дивитися, що відправляється до вас в рот.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В супермаркеті Varus українець став свідком появи "нового життя", морквина або павукове гніздо

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українців в "Metro" живий сир ледь не поклав на лікарняне ліжко, замість молока — мокриця

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі популярний супермаркет "винайшов" нову форму життя - обережно, може знудити