В Україні запустять поїзди раніше запланованого – Криклій зробив важливу заяву

В Україні можуть запустити залізничне сполучення вже на цьому тижні. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.
До запуску готують всі типи поїздів. Першими пустять приміські електрички. За ними підуть поїзди далекого слідування, тобто швидкісні експреси і нічні поїзди. Вони будуть курсувати насамперед на південь країни, а також поїзди поїдуть за кордон.

В Україні в період карантину катастрофічно зросло безробіття, де і як можна знайти вакансії

В Україні в період карантину катастрофічно зросло безробіття, а кількість вакансій для українців через кризу скоротилася майже вдвічі. - на 55%. Зараз на одне робоче місце конкурс з 10 осіб.

З тих пір, як у країні оголосили карантин, у базі даних державної служби зайнятості налічувалося 112 тисяч вакансій, що на 55% менше, ніж у цей же час в минулому році.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В Україні після карантину відкриваються ярмарки, список адрес

Після послаблення карантину у столиці запрацювали продуктові ринки. Всі торгові майданчики відновили роботу з 25 травня. У Києві також відновлюють роботу сезонні сільськогосподарські ярмарки. Про це повідомили у Департаменті промисловості і розвитку підприємництва.

Зазначається, що традиційно сезонні сільськогосподарські ярмарки пройдуть на вулицях серед житлових кварталів, у всіх районах міста, з вівторка до п'ятниці. Під час відвідування ярмарків необхідно дотримуватися масочний режим і соціальну дистанцію.

Вихід з карантину по регіонах – що і коли відчинять

В різних регіонах України в залежності від епідеміологічної ситуації по коронавирусной інфекції по-різному знімали обмеження. Інфографіку виходу областей з карантину опублікувало Міністерство охорони здоров'я України.

Народження дитини – скільки потрібно грошей на вагітність і перший рік життя, інфографіка

Аналітики Picodi.com підрахували, скільки можуть скласти витрати, пов'язані з появою дитини: набір одягу під час вагітності, сумка в пологовий будинок, оснащення вдома при підготовці до появи новонародженого і його утримання протягом першого року життя.