Більшість астрологів ще на початку року говорили про те, що 2020 рік складний, на його протязі - 6 затемнень, а також три великих з'єднання далеких планет (Юпітера, Сатурна та Плутона). З першого затемнення, яке відбулося 10 січня, розпочався період трансформації. Це і стало поштовхом для всіх наступних подій, пов'язаних з коронавірусом, з кардинальними політичними і соціальними змінами. Але це не кінець історії. Друга хвиля змін очікується в кінці року, у грудні.

Про це Знай.uа розповіла український астропсихолог Яніна Массіні.

Яніна Массіні, астропсихолог і таролог
Яніна Массіні, астропсихолог і таролог

"Перший пік змін припав на січень. Зараз відбувається трансформація, що подібна ремонту в квартирі: зриваються шпалери, виносяться старі меблі, знімається старий ламінат… І ми будемо жити зовсім за новими правилами. Другий пік всіх змін, і особливо наслідків після коронавірусу, буде до кінця року, до 21 грудня. Країни по-новому будуть будувати свою політику і міжнародні відносини, змінювати курс розвитку економіки. Чому? Тому що відбувається з'єднання Юпітера із Сатурном. В цей період буде закладатися програма на 20 років. Це кардинальні зміни у технологіях, економіці, можливо, виникне нова криптовалюта - світ буде переходити в онлайн формат", - поділилася астролог.

Массіні прогнозує зміни в системі охорони здоров'я, а також світового лідерства.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми зараз ще поки повною мірою не розуміє і не усвідомлюємо наслідків. Простою мовою, лідери країн схопляться за голову у грудні і будуть або великі саміти, або переговори, як далі вести світову економіку і в якому напрямку. І до цього ми повинні готуватися", - підсумувала астролог.

Коронавірус, ілюстративне фото: pixabay.com
Коронавірус, ілюстративне фото: pixabay.com

Нагадаємо, раніше Яніна Массіні розповіла Знай.uа, чому не варто розлучатися, грати весілля і брати кредити до 13 липня.

Також астролог розповіла про наслідки пандемії коронавірусу. За словами Массіні, 2020 рік кармічний. Він почався в коридорі затемнень, що і стало певним імпульсом для змін.

Читайте думку астролога Марії Воліної про те, як наслідки карантину вдарять по рейтингу Зеленського та життю українців.