Здавалося б, рабство вже давним-давно зникло у всіх цивілізованих країнах, і кожна людина має право на гідну роботу і оплату праці. Однак, як виявилося, деякі люди продовжують використовувати рабську працю. Одна з таких моторошних історій сталася в Харківській області.
на Харківщині Правоохоронці затримали родину, яка утримувала 9 осіб і примушувала їх працювати безкоштовно. У “рабовласників” власна ферма, на якій вони змушували трудитися “рабів”. Правоохоронці виявили людей в закритому приміщенні, вони утримувалися в нелюдських умовах. Одному із звільнених людей не було навіть 18 років.


Крім того, у фермерів-”рабовласників” вилучили цілий арсенал зброї, де знайшлося місце і запалу від гранати. Зараз вони затримані і тепер їм загрожує до 19 років позбавлення волі.

Звільнені раби, фото прокуратури Харківської області
Звільнені раби, фото прокуратури Харківської області

Можливо, після відбування тривалого терміну, вони зрозуміють, що утримувати людей силою і змушувати їх працювати на благо їх “бізнесу” – це погано. Постраждалі вже вирушили додому.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як діяти у випадку травми від домашнього насильства.

Як повідомляв портал Знай.иа, стріляли над головою, ставили на коліна і взяли силою – в Кагарлику поліцейські катували дівчину.

Також портал Знай.иа писав, що в Києві затримали 28-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 13-річного, створенні та розповсюдженні дитячої порнографії з участю потерпілого.