На Черкащині двох співробітників поліції підозрюють у скоєнні побиття і вимаганні хабара. Матеріали справи направлено до суду, повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

"В суд направлено обвинувальний акт стосовно двох поліцейських одного з відділів поліції ГУНП в Черкаській області. Правоохоронців звинувачують у розбої, скоєному за попередньою змовою групою осіб, перевищення влади або службових повноважень, які супроводжувалися насильством, та вимаганні неправомірної вигоди (ч. 2 ст. 187, ч. 2 ст. 365 і ч. 3 ст. 368 ККУ)", - сказано в повідомленні.

побиття на Черкащині, фото ДБР
побиття на Черкащині, фото ДБР

Уточнюється, що у вересні минулого року копи затримали місцевого жителя за вигаданий злочин. Правоохоронці відібрали у чоловіка особисті речі і відвезли на кладовище, де били і вимагали хабар, щоб не притягувати його до відповідальності за злочин, якого той не скоював.

побиття на Черкащині, фото ДБР
побиття на Черкащині, фото ДБР

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У разі доведення провини поліцейським загрожує ув'язнення до 10 років з позбавленням права обіймати посади чи займатися певною діяльністю до 3 років, з конфіскацією майна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стріляли над головою, ставили на коліна і взяли силою – в Кагарлику поліцейські катували дівчину.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Франківщині судять нелюда, який зґвалтував дев'ятирічну дівчинку.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві поліцейський прикинувся клієнтом борделю "заради справи" – суд здивував вердиктом.