27 травня в столиці стався інцидент, який міг закінчитися людськими жертвами. На вулиці Олени Теліги в Києві стався наїзд автомобіля на автобусну зупинку, на якій в цей момент люди чекали автобуса. Про це повідомляє Facebook-спільнота “Київ Оперативний”.
За словами очевидців, автомобіль Hyundai вилетів з дороги в протаранив автобусну зупинку, де у момент події знаходилися три людини. Двом пощастило, відбулися легким переляком. Третій чоловік отримав серйозний удар. Прибула на місце події карета “Швидкої Допомоги” направила його в одну зі столичних лікарень.

Влетів у зупинку, де були люди На Олени Теліги, поблизу із АЗС Shell, є зупинка громадського транспорту. На цій зупинці...

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 26 mei 2020

Подробиці інциденту поки не розголошуються. Водій транспортного засобу з місця події ховатися не став і співпрацює з правоохоронцями. За його версією подій, наїзд стався після того, як його підрізав інший автомобіль на дорозі. Через це він протаранив ще одну машину, а потім його винесло в автобусну зупинку.

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

Також "Знай.uа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.