Нещодавно пройшла безкоштовна роздача гри GTA V. Проте деяким людям цього вже недостатньо. Їм вже настільки нудно на карантині, що вони вирішують пограти в GTA V в реальному житті. Одна з таких історій сталася в Києві, де місцевим хлопцям стало нудно, і вони влаштували фаєр-шоу прямо на Новопечерських Липках.
Facebook-спільнота “Київ Оперативний” опублікувало відео, зняте в житловому масиві “Новопечерські Липки”. На ньому видно, як в зону огляду камери спостереження в'їжджає автомобіль Smart. З нього вискакують два молодих людини, підпалюють і тікають геть. Автомобіль спалахує як сірник, і за лічені секунди він повністю охоплений полум'ям.

Бандітоси-підпалювачі Сьогодні на Новопечерських Липках сталася стрілянина - двоє озброєних осіб скоїли замах на...

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 26 mei 2020


Обставини цієї події поки невідомі, проте швидше за все автомобіль викрадений. І викрали його хлопці тільки для того, щоб покататися. Однак чому пригнали саме на Новопечерські Липки – це дуже дивно. Не інакше як захотіли слави і “народної любові”. Враховуючи, що їх особи потрапили на камери спостереження, вони отримають сповна.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що нардеп Тищенко прокотився зайцеам в маршрутці і пояснив свою порушення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що в Києві горіла Олександрівська лікарня, підозрюють підпал.

Нещодавно Знай.uа передавав, що в лікарні "Феофанія" попрощалися з застреленим нардепом Давиденко.