Акції в українських супермаркетах вже стали справжньою комедією. Коли магазинам потрібно продати товари, у яких закінчується термін придатності, включається така кмітливість, що її б на благі справи… Однак ще гірше, коли включається кмітливість для продажу прострочених і зіпсованих продуктів. Зате їх можна вигідно купити з великою знижкою. Покупцеві форелі в дніпровському Сільпо вже пощастило “виграти в лотерею”.


Красивий, яскраво-помаранчевий шматок риби продавали усього за 280 гривень за кг. Однак коли форель принесли додому, почалися метаморфози. Після того як рибу помили, вона раптом стала блідо-помаранчевою. Крім того, виявилися чіткі сліди проколів – шматок явно чимось накачували.


Крім того, структура помитою рибки також не відповідала очікуванням покупця. Красивий, м'який шматочок перетворився в пружну, пористу мочалку. Навіть запах видався обдуреному клієнту якимось дивним і неприродним. Ось так і купуй продукти по акції в українських супермаркетах. Можна спостерігати справжню магію, як красива рибка перетворюється на страшну мочалку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай.uа писав, що Микола тищенко прокотився в маршрутці і не заплатив за проїзд.

Також Знай.uа повідомляв, що колишня тернополянка Мирослава Гонгадзе показала, який життєвий шлях пройшла за 30 років.

Нещодавно Знай.uа передавав, що на Тернопільщині з'явилися мільйонери після закінчення періоду декларування доходів.