Українські ресторани, як до карантину, так і після нього, не можуть вийти на високий рівень обслуговування. Виявилося, що у Чернігові до "високих стандартів якості" ще далеко. Першим після ослаблення карантину відвідувачам подали салат з живою начинкою. У тарілці з овочами був трупик таргана.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

Тарган в салаті, фото: Telegram-канал "Чорний список"
Тарган в салаті, фото: Telegram-канал "Чорний список"

"Делікатесний салат. У кафе #Предслава інколи трапляються провали — то м'ясна кісточка в салаті, то волосся. Але останній випадок вже за межею — відвідувачам в салаті попався маленький тарган. А найсумніше, що керівництво не поспішає вибачитися — клієнтам призначили зустріч "для пред'явлення претензій". #Чернігів.", - підписали публікацію автори Telegrm-каналу "Чорний список".

Варто нагадати нашим читачам, що про придбання на одному з ринків Тернополя розповіла Леся Медюх у спыльноті "Тернопільські плітки". Жінка написала, що придбала днями на ринку сардельки для дитини, а у них виявився дивний "сюрприз" зеленого кольору. Також вона зазначила, що продукція виявилася мерзлою, хоча продавець казала, що все свіже. Користувачі заступилися за продавця і зазначили, що потрібно віднести таку продукцію назад.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Наколотая рибка" — великий супермаркет вляпався у скандал, продаючи перефарбовані продукти.

Як повідомляв Знай.uа тернополянка показала огидний "сюрприз" у сардельках з ринку - морожені і гнилі.

Знай.uа писав, Metro скористався карантином і відправив додому українцю гниль замість овочів.