У четвер, 28 травня, в містах України пройшли сильні дощі. Вони затопили вулиці і дороги. Фото і відео стихії почали з'являтися в мережі.

В Одесі з самого ранку йшли сильні зливи. Спочатку затопило Приморську і Балківську вулиці, що вплинуло на роботу міського транспорту.

Зараз працівники комунальних підприємств і служб проводять активне очищення зливової каналізації - вона не забита, однак її пропускна спроможність не відповідає кількості опадів", - розповіли в прес-службі мерії.

У Дніпрі найбільше від дощів постраждали жителі 12 кварталу, Вітрила, Донецького шосе і не тільки. Як повідомляє видання Інформатор, на вулиці Коробова після нічної зливи затопило проїжджу та пішохідну частини. Жителі відзначають, що багато води залишається на проїжджій частині, адже кіоски перекрили її відведення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У Харкові теж пройшли сильні дощі. У результаті затопило частину районів міста. Місцями вода повністю накрила навіть тротуари.

Крім того, від зливи постраждали жителі Миколаєва. Людям довелося практично плисти по дорогах на машинах.

Стало відомо про те, що в Івано-Франківську пройшла злива, град, а також блискавка. Погода продовжує негативно дивувати.

Таким чином, повідомляється, що на Прикарпатті минулої ночі пройшли ливни, які супроводжувалися блискавками, а також сильним, поривчастим вітром. В горах опади були сильнішими, і ще, в басейнах річок Дністер, Бистрица, Прут і Чечва.

Поки що, в місцеву обласну державну адміністрацію жодних повідомлень про надзвичайні ситуації не було. За прогнозом синоптиків, протягом наступних двох днів, ситуація залишатиметься такою ж. Можливо, що в гірських притоках знову підніметься рівень води.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, потужний суперциклон накриє цілий субконтинент.

Як повідомляв Знай. ua, прогноз погоди на літо покаже норовливий характер.

Також Знай. ua писав, що потужна злива перетворила Запоріжжі в Венецію - машини дрейфують по калюжах, як підводні човни.