На Донбасі з життя пішов легендарний український герой. Так, мова йде про командира 1-ї окремої танкової бригади підполковника Юрій Межакова, серце якого напередодні зупинилося. Наразі невідомі деталі загибелі військово, так само, як і те, чи причетні до цього російські окупанти.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"В районі проведення операції Об’єднаних сил пішов з життя командир 1-ї окремої танкової бригади підполковник Юрій Межаков. Зупинилося серце воїна, патріота, відданого та мужнього захисника України.

Фото українського героя Юрія Межекова

Все своє життя він присвятив служінню Батьківщині, був справжнім офіцером та професіоналом військової справи", - йдеться в повідомленні, щоправда, не уточняється, за яких саме обставин з життя пішов військовослужбовець.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Водночас в штабі ООС наголосили, що "висловлюють щирі та глибокі співчуття рідним і близьким Юрія Володимировича".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом схопили путінського головоріза - нагрянув до родичів "у відпустку" з "ДНР"

Як повідомляє портал Знай.ua На Донеччині ліквідували небезпечного найманця Путіна, фото бойовика

Також Знай.ua писав, що Найманців Путіна приводять у повну бойову готовність на Донбасі, ватажок бойовиків Пушилін проговорився