Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба розмістив публікацію в Facebook, в якій виступив проти сурогатного материнства. Великий резонанс викликало його застереження про те, що діти можуть потрапити до гомосексуалів, яких чиновник поставив в один ряд з ґвалтівниками.

Пост дитячого обмудсмена був присвячений темі сурогатного материнства, яку в Україні активно почали обговорювати після скандалу з клінікою BioTex, де у зв'язку з карантином затримали новонароджених від сурогатних матерів.

Однією з причин, за якою Кулеба закликає заборонити сурогатне материнство, є те, що батьки можуть виявитися підставними.

"Є випадки, коли сім'ї – фіктивні, коли "подружжям" можуть виявитися і гомосексуальні пари, і ґвалтівники", - написав чиновник.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

UPD Для тих, хто сприйняв текст як дискримінацію, хочу роз’яснити, що саме я мав на увазі. Відповідно до законодавства...

Geplaatst door Микола Кулеба op Donderdag 28 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярні міфи про вагітність, в які давно час припинити вірити.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кулеба відреагував на ситуацію щодо 46 малюків, народжених від сурогатних матерів, які перебувають у одному зі столичних готелів, і заявив, що це неприпустимо в Україні і серйозно порушує права дітей.

Також портал Знай.uа писав, як завагітніти, якщо не виходить.