В Індії нова біда. Слідом за коронавірусом, країну атакувала ще одна пошесть — полчища сарани захопили як поля і плантації, так і вулиці міста. В житлових та індустріальних районах сарана вкрила все навкруги живим килимом — дахи, сходи, дороги. А для сільського господарства це вже друга криза після коронавірусу, йдеться у виданні Hindustan Times.

Нашестя саранчі
Нашестя саранчі

Фахівці відзначають, що такого масштабного нападу комах не відбувалося вже близько 30 років. Також наголошується, що комахи проникли в Індію з Пакістану раніше очікуваного терміну через тривалі мусонні дощі.

Нашестя сарани
Нашестя сарани

Влада Індії вже почала кампанію по боротьбі з непроханими гостями. У штатах працюють спеціальні загони, які труять комах пестицидами.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Місцеві мешканці діляться в соцмережах відео з нашестям сарани. Видовище дійсно лякає.

Нагадаємо, ринки відкриються, незважаючи на карантин — українці дізналися, коли можна буде придбати розсаду і труси.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові просять відкрити ресторани - бізнесмени записали термінове звернення, погодиться не кожен.

Знай.uа писав, українські медики вдарили по пандемії запальним танцем, яскраве відео підбадьорило мільйони людей.