П'ятниця 29 травня підходить для реалізації найсміливіших ідей. Втілюйте свої мрії в життя і спостерігайте, як воно змінюється на краще! А наші астрологи завжди раді принести вам чесний прогноз для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Сприятливий у всіх відношеннях день. Дотримуйтеся комфортного ритму в роботі, не дозволяйте нікому ні підганяти, ні затримувати вас. Вечір обіцяє чудовий відпочинок в приємній компанії.

Телець

Тельці пройдуть випробування на міцність. Від того, чи зможете ви вистояти його з честю і чи досить завзято будете боротися за свій успіх, буде залежати найближче майбутнє. Прохаючи допомоги, будьте гранично обережні і не звертайтеся до тих, кому довіряєте не на всі 100%.

Телець
Телець

Близнюки

Приділіть час здоров'ю, не забувайте гуляти на свіжому повітрі, а ще побережіть нерви і спілкуйтеся 29 травня виключно з приємними людьми. На особистому фронті вас чекає дуже приємний сюрприз. Але не варто вступати в суперечки з другою половинкою.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Рак

Ви відчуєте величезний прилив енергії. Почніть робити ті справи, до яких не доходили руки. У вашому житті настане кінець періоду прокрастинації. Якщо хто-небудь попросить допомоги або поради, не відмовляйте йому, і вам воздасться. У сердечних справах будьте обережні, ваше слово має велику силу і може як зцілити, так і поранити.

Лев

Це буде важкий день, який зажадає від вас фізичних, емоційних і, можливо, навіть матеріальних витрат. Життя поставить вас перед необхідністю скласти своєрідний “іспит”. Ви внутрішньо готові до переходу на новий рівень розвитку своєї особистості. Проявіть для цього завзятість і працьовитість. Вечір присвятіть приємному, відволікаючому заняттю.

Діва

Хороший день для шопінгу, важливих угод, роботи з документами. Займіться вирішенням складних питань ваш інтелект сьогодні особливо активний. Зробіть перший крок до виконання своєї великої та заповітної мрії, і вона неодмінно збудеться. Вечір корисно приділити спілкуванню зі старшим поколінням — ви отримаєте багато цінної інформації.

Терези

Сьогодні у вас виростуть крила. Вас чекають зміни на краще в професійній сфері діяльності. Буде приємно і корисно вивчити якесь нове хобі, почати займатися тим, до чого лежала душа, але не доходили руки. У любові йдіть на компроміс і не бійтеся поступатися.

Космос, фото pxhere
Космос, фото pxhere

Скорпіон

День може бути вдалим за умови, що ви не станете затівати суперечок і сварок з близькими людьми. Займіться громадськими справами або тим, що приносить задоволення. Зробити вдасться багато чого, і ви відчуєте почуття гордості за себе. Пам'ятайте: зараз майже все залежить від вас.

Стрілець

Хоч цей день і виявиться наповнений суєтою, але не можна сказати, що він буде порожній. Ви попутно з дрібними проблемами встигнете вирішити важливі питання. Не слід вести переговори з начальством. Буде краще, якщо ваші шляхи не перетнуться.

Козеріг

Якщо зараз вам судилося познайомитися з приємною людиною протилежної статі, то не поспішайте ділитися і запросити його в гості. Незабаром ви зрозумієте, що це не ваша половинка. Зате для переговорів, підписання ділових паперів і важливих зустрічей цей день цілком вдалий.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Водолій

Справи на любовному фронті можуть піти в гору. Дуже скоро ви самі помітите зміни, які відбуватимуться в душі і свідомості. Хоча це не означає, що ви зустрінете нового партнера, якщо ваше серце вже зайняте. Можна переглянути свої відносини з людиною, якого ви знаєте, як вам здається, досить добре.

Риби

Можливо, в цей день вам доведеться робити вибір між «чорним» і «білим», без жодних напівтонів. Якщо ви вагаєтесь і ніяк не можете зробити важливий крок, то або відкладіть прийняття рішення на деякий час, або порадьтеся з тими, кому довіряєте.