Державний банк ПриватБанк зробив заяву, що продовжить до кінця липня 2020 року "кредитні канікули" для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців, введені з початку березня на період карантину за коронавирусу.

Про це повідомляє прес-служба держбанку.

Дана відстрочка буде діяти для всіх клієнтів малого та середнього бізнесу по продуктам "Кредитний ліміт на рахунок" і "Кредитний ліміт Підприємницький", за яким вимога обов'язкового щомісячного обнулення лімітів перенесено на 31 липня 2020 року.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Повідомляється, що для того, щоб отримати відстрочку по відсоткам, а також щомісячним комісіям клієнт повинен додатково подавати заявку.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як відомо, "кредитні канікули" введені ПриватБанком як за кредитами без простроченої заборгованості, так і по кредитах, які не були погашені вчасно з початку березня.

Крім того, банк заявив, що скасував нарахування пені та штрафів за всім вже простроченими кредитами клієнтам малого та середнього бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Приватбанку пояснили, що робити при арешті рахунків.

Як повідомляв Знай. ua, клієнти Приватбанку в сказі через нав'язування послуг.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк знизив кредитні ставки.