Українські абоненти оператора мобільного зв'язку Vodafone скаржаться на проблеми з послугами. У компанії вже визнали технічні проблеми з голосовим зв'язком, однак користувачі також зазначають про проблеми з іншими послугами, у тому числі інтернетом.

"Друзі, протягом останньої години в окремих містах можуть бути недоступними голосові послуги. Ми маємо непередбачувані технічні проблеми, але вже працюємо над їх оперативним вирішенням. Наразі проблема стосується безпосередньо голосового зв'язку, інтернет-мережа має працювати у звичному режимі. Тож поки просимо вас користуватися месенджерами та іншими доступними засобами зв'язку", - повідомляють на офіційній сторінці Vodafone в соціальній мережі Facebook.

Друзі, протягом останньої години в окремих мiстах можуть бути недоступними голосовi послуги. Ми маємо непередбачувані...

Geplaatst door Vodafone Ukraine op Vrijdag 29 mei 2020

У коментарях люди зазначають, що зв'язок відсутній у Києві, Запоріжжі, Дніпрі, Кропивницькому та низці інших міст України; окрім того, попри ствердження компанії, люди кажуть, що мобільного Інтернету теж нема.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Такі технічні несправності особливо обурили українців на фоні новин про підвищення тарифів Vodafone.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Тариф підняли на 30 грн, зате зателефонувати у 2020 році для вас проблема", - пише один з коментаторів.

" У вас постійно проблеми 🤬🤬🤬🤬 Г*вно не зв'язок!!!!!!!" - стверджує інша українка.

"Тариф не жме? За такі гроші то! Підіймати ще вони збираються!" - зауважує ще одна користувачка Facebook.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МТС «замаскується» під британського оператора Vodafone в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дивна тарифна сітка і по 50 гривень "у повітря" - українець показав зворотній бік "акцій" Vodafone.

Також Знай.ua писав, що Українці звинуватили Vodafone в ганебній жадібності: "Безкоштовне зробили платним".