Україна відкрила кордони — як можна потрапити в Польщу, Угорщину, Словаччину, Румунію і Молдову

Україна перейшла на адаптивний карантин, і 29 травня відновила роботу ще 66 пунктів пропуску на державних кордонах. Відтепер українці можуть перетинати пункти пропуску на кордонах з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією і Молдовою.

Прикордонна служба, фото: facebook.com/DPSUkraine
Прикордонна служба, фото: facebook.com/DPSUkraine

Міжнародне авіасполучення після карантину – які країни відновлять польоти вже найближчим часом

Роздумують над відновленням польотів Австрія, Румунія, Азербайджан, Словаччина, Греція, Грузія, Туреччина, Естонія. З 15 червня відновлюють авіасполучення Болгарія, Індонезія, Ісландія, Кіпр, Коста-Ріка, Люксембург, Македонія, Португалія, Єгипет, Ізраїль.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До кінця червня будуть закриті Куба, Таїланд і Молдова. На початку липня повітряні коридори відкриють Домініканська Республіка і Вірменія.

Відновлення авіасполучення, facebook.com/UkSATSE.official
Відновлення авіасполучення, facebook.com/UkSATSE.official

Українці будуть платити податки за новою системою – кого торкнеться у першу чергу

Голова парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, що змінить для українців податкова реформа. Як відомо, минулого року президентська команда анонсувала початок великої податкової реформи вже навесні 2020 року. І навіть попри коронавірусну кризу, карантин і його наслідки, робота в цьому напрямку активно триває.

За зберігання посилок у відділеннях Нової пошти знову доведеться платити

Нова пошта" з 1 червня 2020 року відновлює стандартні умови послуги зберігання посилок у відділеннях, раніше змінені у зв'язку з карантином. Зокрема, пошта відновлює плату за зберігання посилок.

Вже з 1 червня, як і до карантину, посилки на "Новій пошті" будуть безкоштовно зберігатися сім календарних днів, на восьмий день буде нараховуватися плата за зберігання.

У ЗСУ повідомили про зараження covid-19 ще 23 українських захисників

У Збройних силах України підтвердилося ще 23 випадки зараження Covid-19. Це дані станом на ранок п'ятниці, 29 травня, повідомили у пресслужбі командування Медичних сил ЗСУ.
З 23 нових випадків зараження, вісім військових госпіталізовані до лікарні. Вдома проходять лікування 15 осіб (Київська область – 13 військовослужбовців і один працівник ЗСУ, Рівненська область – 1 людина).