Ветеран АТО Михайло Майман, який побився раніше з нардепом Іллею Кивою, влаштував розбірки президенту Ліги WWFC Володимиру Теслі просто в центрі Києва. І варто зауважити, що без пістолетів та ножів не обійшлося.

Відповідне відео з'явилося на Facebook-сторінці колишнього народного обранця Ігоря Мосійчука.

Відтак, на кадрах видно, як Майман з охороною на автомобілях Mersedes-S та Maybah заблокували авто президенту Ліги WWFC Володимиру Теслі, а потім і взагалі почалася бійка останнього з ветераном АТО, який вже раніше "засвітився" в сутичці з Кивою.

Скріншот з відео

"Відео розборок в центрі Києва між Михайлом Майманом (ветеран АТО, який є заявником у справі бійки з нардепом від ОПЗЖ Іллею Ківою) та Теслею. В хід пішли пістолети та ніж... Наразі на місці працює слідчо-оперативна група Нацполіції", - йдеться в описі під роликом нардеп.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

⚡️⚡️⚡️Відео розборок в центрі Києва між Михайлом Найманом (ветеран АТО який є заявником у справі бійки з нардепом від...

Geplaatst door Ігор Мосійчук op Vrijdag 29 mei 2020

Нагадаємо, Ілля Кива завадив людині заселитися в квартиру, куплену на аукціоні

Як повідомляв портал Знай.ua, суд заарештував активи нардепа "ОПЗЖ" Іллі Киви

Також Знай.ua писав, Кива заявив, що у депутатів немає захисних окулярів - їх украли