Як відомо, в Україні почали послаблювати карантинні заходи, які ввели через пандемію коронавірусної інфекції Covid-19. В Міністерстві охорони здоров'я вже спрогнозували "зникнення" вірусу. Про це повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко в ефірі телеканалу Zik.

Київ, pxhere

Так, в Міністерстві повідомили, коли в Україні відступить коронавірус. Згідно з прогнозами, вже в кінці червня 2020 року, а саме 22 числа, медики можуть констатувати нульову статистику, а громадяни зможуть спокійною гуляти вулицями, не боячись заразитися.

Проте, це може залежати від того, чи є коронавірус сезонним або ж ні, адже експерти ще не зійшлися в думках і не дали однозначної відповіді на дане питання.

"Запланована дата, коли це має статися, - 22 червня. Але багато чого також буде залежати від того, чи виявиться COVID-19 сезонним. Поки що однозначної думки з цього приводу серед експертів немає", - сказав Ляшко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Карантин в Україні, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як безболісно повернутися до звичного робочого режиму після самоізоляції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Київ з 1 червня чекає на нове послаблення карантинних обмежень.

Також "Знай.ua" писав, коли і як відновляться екскурсії в Чорнобиль.