Відомий український магазин побутової техніки та електроніки Comfy потрапив у вкрай гучний скандал. Так, один з покупців придбав телефон, а в результаті залишився і без смартфону, і без грошей.

Про це розповіли на сайті відгуків Otzyvua.

"Купив в Comfy телефон Xiaomi з уцінкою: на сайті і в накладній в магазині було написано: "Пошкодження упаковки". При завантаженні телефону з працівником ми обидва помітили плями на екрані, але після завантаження вони пропали... Забрав. Через пів години вдома вже ці плями спливли і в звичайному режимі, досить неприємні, впадають в очі, і з досвіду, знаю, з часом вони будуть ще більше", - розповів чоловік про свою покупку.

Скріншот допису

Після цього, за його словами, він повернувся в магазин та домігся, аби пошкоджений телефон відправити по гарантії, але в самому центрі отримав відмову.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Повернувся в магазин та запропонував відправити у сервіс по гарантії, добре, вислали... в підсумку там відмовили, повернули телефон. Попросив повернення, теж відмовили, запропонували "платний ремонт", супер. Ось так купуй телефон з "пошкодженням упаковки" та обслуговування бомба - працівник ж бачив проблему до оплати... Поки не забрав, не знаю, як далі вчинити", - зізнається обурений покупець.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'ян тероризують "чоткі пацики", які окупували "Ашан" - алкоголь, танці на капоті і дикий дрифт.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нахабний киянин вкрав телефон у стоматолога.

Також Знай. ua писав, що українцям у "Екомаркеті" впарюють фантомні продукти.