Жителька Техасу Єва Таймат Медуса вважає себе рептилією, і доклала зусиль, щоб перетворитися на ящірку повністю. Для цього вона провела низку операцій і тепер вже не ідентифікує себе як людину.

Про це повідомляє англомовне видання news24.com

Позбавлена батьківської опіки, вона називає змію своєю другою мамою. Коли ж вона дізналася що вона, як її партнер, ВІЛ-інфікована, жінка наважилася зробити перехід.

Жінка-дракон, фото Instagram
Жінка-дракон, фото Instagram

Раніше вона працювала віцепрезидентом в банку, але тепер вона проводить весь свій час, насолоджуючись життям рептилії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Жінка пояснює: "Для мене моя трансформація - головна подорож життя. Є серйозні причини і більш глибинне значення моєї трансформації. Порівнюючи людей з іншими видами, вони найбільш руйнівні і злісні. Я вирішила в один момент, що настав час змінити своє життя, тому я вирішила виглядати відмінним від людини чином"

Жінка-дракон, фото Instagram
Жінка-дракон, фото Instagram

Для тотальної трансформації Їй зробили спеціальні імплантати в голову, тіло покрили татуюваннями у вигляді луски, перемістили її ніс, змінили ніздрі, роздвоївся язика, видалили вуха, а білки очей перефарбували в зелений.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Екс-"ВІА Гра" Надя Мейхер чесно розповіла про пластичні операції.

Як повідомляв портал Знай.ua, У розлученні Камінської винні пластичні операції? Чоловік зірки "НеАнгелів" пояснив, чому покинув руду красуню.

Також Знай.ua писав, що Полякова відверто розповіла про збільшення губ: фото в молодості і зараз.