На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та "накрили" шквальним вогнем позиції українських героїв. В свою чергу військовослужбовці дали жорстку відсіч та підстрелили двох бойовиків.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, а також озброєння БМП", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Так, найманці Путіна чотири рази обстріляли позиції неподалік Авдіївки, один раз біля Оріхового та двічі поруч Хутором Вільним.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Внаслідок ворожих обстрілів жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не отримав поранення, що не можна сказати про посіпак Путіна:

"Підрозділи Об’єднаних сил невідкладно реагували на ворожі збройні провокації та прицільним вогнем по позиціях противника змушували його відмовитись від продовження обстрілів. За даними розвідки, наші воїни поранили двох окупантів".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом схопили путінського головоріза - нагрянув до родичів "у відпустку" з "ДНР"

Як повідомляє портал Знай.ua На Донеччині ліквідували небезпечного найманця Путіна, фото бойовика

Також Знай.ua писав, що Найманців Путіна приводять у повну бойову готовність на Донбасі, ватажок бойовиків Пушилін проговорився