На державному кордоні України та Угорщини назрів серйозний конфлікт

Повідомляється, що пункт пропуску "Тиса" зачинено для руху в обох напрямках. Люди, які застрягли на кордоні, зіштовхнули автомобіль прикордонників до кювету. У ЗМІ пишуть, що після того, як губернатор Закарпаття Олексій Петров розпорядився зупинити контрабанду товарів комерційного призначення почався конфлікт. Раніше приватні підприємці за €500 з автобуса завозили посилки у вигляді відправлень від громадян України, які проживають за кордоном.

Прикордонники, скріншот: YouTube
Прикордонники, скріншот: YouTube

Заробив 250 тисяч гривень, а задекларував – 10 мільйонів: Єрмак явив українцям свої королівські статки

Глава Офісу президента Андрій Єрмак та товариш президента Володимира Зеленського у декларації про доходи і майновий стан за 2019 рік вказав тисячі доларів та євро у готівці, кредит на 3,3 мільйона та покупку елітного авто. Відповідний документ з'явився в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Єрмак, фото з вільних джерел
Єрмак, фото з вільних джерел

У Карпатах випав сніг

Теплий весняний сніг окутав дерева й траву на схилах Карпат в останній день весни, 31 травня. Відповідне фото з’явилося на сторінці Facebook відділу гідропрогнозів Укргідрометцентру про небезпеку сходження лавин в Карпатах. Фотографію засніженої гори Піп Іван опублікував Чорногірський пошуково-рятувальний пост у неділю.

Сніг в горах, фото Чорногірський пошуково-рятувальний пост
Сніг в горах, фото Чорногірський пошуково-рятувальний пост

Укрзалізниця назвала правила посадки під час пандемії

Через пандемію коронавірусу всі пасажирські перевезення були зупинені з 18 березня 2020 року. З 1 червня "Укрзалізниця" частково відновлює курсування міжміських рейсів. Однак перевезення будуть здійснюватися за суворими правилами. Представники УЗ розповіли, хто зможе сісти в поїзд, і які умови необхідно виконати.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Бунтарська епідемія — протести в США через загибель афроамериканця "переїхали" за кордон

У США твориться справжній хаос через трагічну загибель афроамериканця Джорджа Флойда, який помер від "руки" білого поліцейського. Однак, влада Міннеаполіса зробила офіційну заяву щодо жорстоких акцій протесту в країні.

Місцева влада заявила, що всі хвилювання та заворушення на вулицях припинені. Також вони відправили вулицями патрулі військової техніки, в тому числі й спальними районами, а бійці Національної гвардії не без допомоги сили заганяли людей по домівках.

Заворушення в США, скріншот: YouTube
Заворушення в США, скріншот: YouTube

В Україні не розробляють вакцину від коронавірусу

Українські вчені стверджують, що про повноцінну розробку власної вакцини від COVID-19 можна говорити лише після інвестицій в лабораторії. Про це зазначив заступник глави МОЗ України Віктор Ляшко. За даними заступника глави МОЗ України, у світі вакцину від COVID-19 розробляють 70 груп вчених. Однак українці можуть не розраховувати на панацею вдома.

Віктор Ляшко, фото: Фейсбук
Віктор Ляшко, фото: Фейсбук