На Кіровоградщині просто під час руху спалахнула електричка, яка пізніше і зовсім згоріла, бо рятувальники не встигли вчасно її загасити.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС України у Кіровоградській області.

Відтак, як відзначається, загорілася електричка на перегоні Помічна – Новоукраїнка в Кіровоградській області.

"У Новоукраїнському районі на 218 км пікету № 5 залізничної колії між станціями Новоукраїнка та Помічна виникла пожежа 54 м2 вагона електропотягу сполученням "Знам’янка – Помічна". Рух потягу було зупинено. Травмованих та постраждалих немає", - йдеться в повідомлені.

Фото з місця пожежі

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зокрема, на цю пожежу відреагував колишній радник міністра інфраструктури Олександр Кава, який розкритикував керівництво "Укрзалізниці" та запевнив, що "тепер вони знову собі можуть підвищити зарплатню".

Фото з місця пожежі

"Черговий привід підвищити платню членам правління і наглядової ради Державної компанії УЗ. На цей раз точно видно, що сталося саме "задимлення", а не "загоряння" електропоїзди ЕР9П-362 на Одеській залізниці на перегоні Помічна - Новоукраїнка.

Електропоїзд ЕР9П-362 випущений на Ризькому вагонобудівному заводі в січні 1975 року та з 1978 року працює на Одеській залізниці. Нагадаю, що останній раз електропоїзди для приміських перевезень в Україні придбавалися 12 років тому", - написав він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, свої стакани і 36.6 — Укрзалізниця назвала правила посадки під час пандемії.

Як повідомляв портал "Знай.uа" з 1 червня запрацює Укрзалізниця, в яких областях зможуть скористатися послугами перевізника. До запуску готові 42 поїзди, але їх кількість може збільшитися.

Також "Знай.uа" в 2021 ціна на холодну воду в Україні різко зросте, якими будуть нові тарифи.