За перші 17 годин роботи система відеофіксації порушень правил дорожнього руху в Києві зафіксувала понад 35 тисяч випадків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

"Підсумок перших 17 годин роботи системи автофіксації порушень ПДР в Києві: зафіксовано 35 762 події, відпрацьовано 5 620", - заявив глава МВС Арсен Аваков.

Також міністр назвав "лідерів перегонів" за минулу добу.

"Лідери перегонів": Mercedes рухався по місту зі швидкістю 208 км/ч та BMW проїхав три камери поспіль зі швидкістю 200 км/год, водій отримає три штрафи", - зазначив Аваков.

автомобільна траса, фото Pxhere
автомобільна траса, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні на дорогах країни з 1 червня почала роботу система автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР. Однак спочатку будуть фіксуватися не всі правопорушення, а тільки перевищення встановленої швидкості руху.

Як повідомляв портал Знай.uа, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів про першого порушника ПДР, спійманого камерами автофіксації – "Історично".

Також портал Знай.uа писав, що киянин відскіпався смішним штрафом за їзду по зустрічній при копах, українці обурюються – "Порушуй – не хочу".