В США, де тривають масштабні протести після вбивства афроамериканця Джорджа Флойда, водій на бензовозі спробував в'їхати в мітингувальників на мосту I-35W, але це в нього не вийшло – люди дістали його з вантажівки та жорстко побили.

Джерело: іноземне видання KSTP.

Варто нагадати, що напередодні в США був затриманий поліцією Джордж Флойд через підозру щодо використання фальшивого чека на 20 доларів. Під час задержання один з офіцерів притиснув шию чоловіка до асфальту і утримував близько шести хвилин, попри благання затриманого відпустити його, бо він не може дихати.

Фото бензовозу

В результаті чоловік втратив свідомість, а медики, які приїхали на місце, не зуміли врятувати його життя. У зв'язку з цим США були охоплені хвилею заворушень.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відтак, під час одного з таких заворушень, які відбувалися на мосту I-35W, водій бензовоза вирішив протаранити людей, які стояли на ньому та заважали проїхати. Однак, протестувальники встигли зреагувати на автоцистерну, що рухалась в їх бік, і розбіглися в сторони, а потім накинулися на вантажівку, намагаючись вчинити самосуд.

Затриманий Богдан Вечірко, фото: Kstp

Після цього копи "відбили" постраждалого водія, ім'я якого виявилося Богдан Вечірко, та взяли його під арешт без права виходу під заставу. З яких причин чоловік спробував вчинити наїзд, поки не повідомляється. Також наразі невідомо, чи має відношення даний водій до України.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки почалися масові протести через загибель афроамериканця Джорджа Флойда.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер показав кадри після погромів в США.

Також "Знай.ua" писав, що штаб-квартира CNN потрапила під приціл учасників акції протесту.