Акторка Мейтленд Уорд, яка почала зніматись у фільмах для дорослих, розкрила розмір заробітку під час карантину. Зірка дитячого серіалу "Хлопець пізнає світ" на каналах ABC і Disney зізналась, що отримує гроші від продажу відвертих фото і відео.

Джерело: інтерв'ю The Ringer.

За словами Уорд, фанати, які підписані на її рахунок у сервісі OnlyFans, щомісяця вносять певну суму, а актриса дає їм доступ до знімків і роликів порнографічного характеру. До середини квітня у неї набралося вже понад 15 тисяч передплатників, і кожен платить їй по 7,99 долара в місяць. Таким чином Уорд заробляє близько 120 тисяч доларів в місяць.

Уорд підкреслила, що пандемія коронавірусу лише збільшила аудиторію користувачів OnlyFans. За її словами, за останні місяці все більше чоловіків цікавлять приватні бесіди, а не лише відверті фото і відео. Також актриса регулярно проводить особливі трансляції для бажаючих. Фантазії знаменитості немає меж. Наприклад, нещодавно вона голою готувала печиво - і корисну справу зробила, і підзаробила.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Уорд повідомила, що записані відверті відео для шанувальників вона продасть, а виручені кошти направить організаціям, що допомагають в боротьбі з коронавірусом.

43-річна Уорд в жовтні 2019 року офіційно оголосила, що стала професійною порноактрисою і знялася у фільмі для дорослих Drive. Також акторка відома ролями у фільмі "Білі ципочки" і серіалі "Правила спільного життя".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 19-річна студентка виставила цноту на аукціон за $7 млн - чого не зробиш заради навчання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", до 97% людей використовують фантазії для швидкого розігріву під час прелюдії.

Також "Знай.ua" писав, як відсутність статевого життя впливає на здоров'я людини.