Скандал на всю країну - син президента Вірменії вийшов заміж. Інформацію про це розмістив на своїй сторінці в Facebook голова ГО "Громадянська свідомість", засновник сайту AntiFake.am Назвав Самсонян.

Як пише Самсонян, молодший син Армена Саркісяна — Айк - нещодавно вийшов заміж за свого коханого – Фариса, і на весіллі гей-пари були присутні багато високопоставлених гостей, серед яких навіть принц Великобританії.

У публікації автор також задається питанням: "Який папір Армен Саркісян показав Ніколу, що залишився на посту президента РА?"

І тут же відповідає сам: "Всі ми пам'ятаємо колишнє ставлення Нікола Пашиняна до Армену Саркісяну. Ми також пам'ятаємо, що через короткий час Нікол сказав, що Саркісян показав йому папір і розвіяв його сумніви, і з цього дня запам'ятайте, що особа, яка періодично "ґвалтує" посаду президента РА, стало особистим наложником Нікола Пашиняна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Отже, я думаю, що знайшов той документ, після показу якого Нікол погодився використовувати послуги, пропоновані Арменом Саркісяном, і ця папір — папір ЗАГС-а самого молодшого сина Армена Саркісяна — Айка Саркісяна".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 19-річна студентка виставила цноту на аукціон за $7 млн - чого не зробиш заради навчання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "полунички" знайшла оригінальний спосіб підзаробити на карантині - роздягається зовсім не для інтиму.

Також "Знай.ua" писав, як відсутність статевого життя впливає на здоров'я людини.