Засновник пабліка “Мужское государство” Владислав Поздняков був убитий 2 червня в Стамбулі. Про це розповів його знайомий, ім'я якого не розкривається. За словами молодої людини, цю інформацію він дізнався від матері Владислава.

Знайомий Позднякова розповів, що мати Владислава підтвердила вбивство, але подробиць про смерть знає небагато. За наявною інформацією, засновника “Мужского государства” вбили кількома ударами ножа в під'їзді будинку в Стамбулі, де він жив після виїзду з Росії.

Помер Поздняков в реанімації, не приходячи в свідомість.Знайомий Владислава розповів, що той отримував погрози тисячами в день. Крім того, Поздняковим цікавилися чеченські бандити. Крім слів знайомого, інших підтверджень відомостей про смерть засновника “ Мужского государства ” немає.
Владислав Поздняков – скандально відомий блогер, противник міжрасових шлюбів і ЛГБТ-спільноти. “ Мужского государства ” “травило” дівчат, які вступали у відносини з чоловіками неросійської національності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше киянин став жертвою нападу розлючених малоліток в метро, - "Зробив зауваження".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Ківа під стінами Ради жорстко накинувся на українця - "Ідіот, я наб'ю тобі е**ло!"

Також Знай.uа писав, що На Тернопільщині озвіріла дочка знівечила мати відром - сільська драма потрясла Україну.