Пенсійна реформа 2020, що приготували Мінсоцполітики та МВФ для українців

1 червня 2020 року відбувся конференц-дзвінок між співробітниками Міністерства соціальної політики під керівництвом голови відомства Марини Лазебної та місією МВФ. Розмова була присвячена реформуванню пенсійної системи в Україні. Про це повідомляється на офіційному сайті Мінсоцполітики.

пенсіонерка, скріншот YouTube
пенсіонерка, скріншот YouTube

Винахідливий водій вигадав, як обдурити камери автофіксації

З першого дня літа, у Києві та області почала функціонувати система автоматичної фіксації порушення правил дорожнього руху. І за перші хвилини відеокамери зафіксували кілька сотень порушень. Однак, вже знайшлися хитруни, які придумали, як "відкосити" від "листів щастя".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Facebook-сторінці "Автомобільний Київ" користувач Sergey Zhuravel опублікував знімок автомобіля Skoda Kodiaq, в якому винахідливий водій заліпив частину номери білим папірцем. Таким нехитрим способом автомобіліст вирішив уникнути покарання в разі перевищення швидкості.

Автофіксація ПДР, скрін з відео
Автофіксація ПДР, скрін з відео

Поки нардепи голосувала за інвентаризацію лісів, з зони відчуження масово вивозили кругляк

Поки у Верховній Раді голосували за інвентаризацію лісів, з Чорнобиля масово вивозили дерева. У вівторок, 2 червня, Верховна Рада прийняла в другому читанні і в цілому законопроєкт про інвентаризацію лісів. Як сказано в пояснювальній записці, підставою для інвентаризації стала відсутність у держави актуальної інформації про обсяги лісових насаджень, оскільки останній раз оцінка стану і кількості лісів проходила в 1996-му і 2011-му році. На цей час актуальної інформації про стан лісових покривів на території країни немає.

з Чорнобиля масово вивозять ліс-кругляк, скрін з відео
з Чорнобиля масово вивозять ліс-кругляк, скрін з відео

СБУ затримала бойовика з небезпечного угруповання, катував військових та знімав на відео

В Маріуполі контррозвідка Служби Безпеки України викрила і затримала бойовика з "групи Безлера", який знущався з українських військових. Про це повідомляється на офіційній сторінці СБУ в Facebook. У 2014 році житель Маріуполя добровільно приєднався до терористичної групи російського диверсанта, підполковника військової розвідки РФ Ігоря Безлера.

Фото ssu.gov.ua
Фото ssu.gov.ua

Темпераментний Саакашвілі зірвався на відеоконференції

Голова виконавчого комітету з реформ України Міхеїл Саакашвілі славиться своїми різкими висловлюваннями і емоційними промовами. Зокрема, Саакашвілі послав до біса всіх своїх критиків, відповідаючи на запитання під час відеоконференції. Політику поставили питання: "А коли будуть конкретні справи", на що голова виконавчого комітету з реформ сильно розлютився."Що таке конкретні справи?", почав "закипати" експрезидент Грузії.

Міхеіл Саакашвілі, скрін з відео
Міхеіл Саакашвілі, скрін з відео