Масові протести у США перевертають всі стереотипні уявлення про активістів. Масові безпорядки, мародерство і пограбування - це доводиться бачити американцям щодня. З'явилося відео пограбування поїзда з домашньою технікою натовпом радикальних протестувальників. Ролик опублікував YouTube-канал Student News.

"Протестувальники в Чикаго грабують поїзд", - йдеться в повідомленні.

На опублікованих кадрах видно, як молоді люди різних національностей намагаються поцупити якомога більше коробок з плазмовими телевізорами. Все це роблять на ходу... З вагонів виривають, скільки влізе. Деякі просто кидають коробки подільникам, бачачи, що швидкість руху поїзда зростає.

протести в США, фото CNN
протести в США, фото CNN

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я таке бачив лише у фільмі про Махна: "Протестувальники" в Чикаго грабують поїзд", написав у Телеграм журналіст Дмитро Смирнов.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп закликав вжити жорстких заходів до протестувальників. Трамп переконує губернаторів використовувати сили Національної гвардії, щоб придушити протести.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп погрожує ввести війська у міста, щоб придушити протести. Дональд Трамп оголосив про введення військ в Вашингтон.

Також "Знай.ua", мародери вкрали 50 рідкісних Dodge з автосалону, ціна на кожен від $ 50 000. Власник автосалону 'San Leandro Chrysler Dodge Jeep RAM SRT' в Каліфорнії виявив, що понад 50 автомобілів було викрадено з автосалону в окрузі Аламеда.