Народна артистка України Таїсія Повалій вийшла заміж 26 років тому за продюсера Ігоря Ліхуту і вони досі щасливі у шлюбі. 4 жовтня вони відзначать "нефритову весілля".

Проте тільки зараз Повалій зважилася зізнатися в обставинах їх весілля.

"У нас був шлюб за розрахунком, – здивувала Таїсія Повалій визнанням. – Ми переступили через звичайний етап красивих довгих залицянь, оскільки терміново треба розписатися".

Виявилося, що вся справа в квартирі.

"Справа в тому, що я повинна була отримувати квартиру, – пояснила співачка причину подібної поспіху. – Мені з сином покладалася двокімнатна. Але виявилося, що якщо вийду заміж, то отримаю вже три кімнати. Довелося відразу вести Ігоря в ЗАГС".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Повалій, архівне фото
Повалій, архівне фото

При цьому Повалій – це прізвище першого чоловіка Таїсії. Її дівоче прізвище – Гирявець і рішення не брати прізвище другого чоловіка Ліхута вони прийняли спільно.

"Ми обговорювали з Таєю цей момент, але нам обом здалося, що прізвище Повалій звучить більш сценічно, ніж Ліхута", – пояснив чоловік зірки.

Таїсія Повалій із чоловіком Ігорем
Таїсія Повалій із чоловіком Ігорем

За продюсера Таїсія виходила заміж, коли у неї вже була знаменитість. До цього часу вона встигла отримати нагороду на відомому конкурсі "Нові імена", стала дипломантом конкурсу "Азія Дауысы 1991" в Алма-Аті, отримала Гран-прі на конкурсі імені Ст. Івасюка "Пісня буде поміж нас" в Чернівцях, і в білоруському Вітебську на Міжнародному фестивалі мистецтв "Слов'янський базар".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій на карантині підлизалась до українців народною піснею.

Як повідомляв Знай. ua, "натурального блондина" Баскова засікли в обіймах Лоліти і Повалій.

Також Знай. ua писав, що Повалій перестали впізнавати навіть близькі.