Про це пише TK Media.

Відповідне листування між нардепом від «Слуги народу» Андрієм Герусом і його колегою по фракції Андрієм Жупаніним опинилася в розпорядженні TK Media. Відео спілкування вдалося зняти і передати TK Media журналісту Олексію Ліповецькому (щоб подивитися відео листування повністю, долистайте до кінця новини).

Як випливає з листування, Андрій Жупанін, який є членом комітету з питань енергетики та послуг ЖКГ, який очолює Андрій Герус, дорікає його в тому, що той «любить ходити між крапель». Жупанін додає, що не збирається підписувати «проект з зеленим», а значить «будете тоді з Єфімовим і Совсун пизд*чить зелених» (ймовірно, йдеться про члена депутатської групи «Довіра» Максима Єфімова і нардепа від «Голосу» Інну Совсун, ред.).

На це Герус відповідає: «Це я між крапель? Тобі одна смс-ка прийшла, щодо мене трохи інша ситуація, чи не так?».

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Жупанін вказує Герусу на те, що його «кинули». Нардеп упевнений, що Герусу обіцяли одне, а зараз обдурили. Герус погоджується і вказує, що це тема для окремої розмови з лідером фракції «Слуги народу» Давидом Арахамією.

Більш повна версія листування: