У четвер, 4 червня, в Україні продовжать йти дощі. При цьому примхи погоди можуть бути дуже серйозними, повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. Вона розповіла, що четвер знову буде “мокрим”, у більшості регіонів України очікуються дощі з грозами. Місцями можливі навіть зливи з сильним градом.

Злива, скріншот з відео
Злива, скріншот з відео


зокрема, парасольки доведеться захопити жителям західних, центральних і північних областей України. Дощі також можливі на Сході і Півдні України, однак їхня ймовірність значно нижче. Вітер в четвер буде південно-західним, зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. Місцями можливі пориви і сильні шквали.
Зате в більшості регіонів України потеплішає. Вночі стовпчики термометрів покажуть +5…+13 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до +17…+22 градусів вище нуля.
У столиці четвер також пройде під знаком злив. Дощ з сильними поривами вітру. Також киянам та жителям області варто побоюватися і граду. Вдень повітря прогріється до 18-20 градусів тепла.

Нагадаємо, раніше під Києвом випав червневий сніг.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 3 червня погода влаштує українцям справжній потоп.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що магнітні бурі в Червні викличуть жахливий головний біль.