Опубліковано меню Кабміну, за один вечір більше мільйона гривень

16 березня уряд Шмигаля замовив фуршет для Міністерства економічного розвитку і торгівлі. "Поторгували" на 100 тисяч гривень з державного бюджету. Зате який стіл! Тут вам і ікра червона, і креветки тигрові, і млинці з сьомгою в шпинаті, і тайський салат з ростбіфом і багато іншого. А ви коли-небудь пробували тайський салат з ростбіфом? За вас його вже спробували інші.

Їдальня Кабміну, Фото з відкритих джерел
Їдальня Кабміну, Фото з відкритих джерел

Зеленський випив кави в кафе, яке повинно бути зачинене

Президент України Володимир Зеленський приїхав до Хмельницького, щоб перевірити ситуацію з виплатою надбавок медикам та відвідати "велике будівництво" – будується спортивний центр. Зрозуміло, "президент з народу" не міг не випити кави у звичайній кав'ярні. Однак через рядове фото на Facebook Офісу президента вийшов казус. Заклад не міг приймати відвідувачів у внутрішніх приміщеннях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото Instagram Володимира Зеленського
Фото Instagram Володимира Зеленського

У Сибіру найбільша катастрофа в історії, МНС дізналося про неї з Instagram

В Сибіру сталася екологічна катастрофа, яку називають найбільшою в історії регіону. У Норильську, на ТЕЦ-3, сталася аварія, через яку 21 тисяча тонн дизельного палива потрапила в найближчу річку. Свідки розповідають, що в резервуар з соляркою в'їхав автомобіль, після чого почалася пожежа. При цьому Міністерство надзвичайних ситуацій заявило, що довгий час взагалі не знало про катастрофу.

Катастрофу називають найбільшою в історії
Катастрофу називають найбільшою в історії

Чиновник сидів на розстеленому ліжку без штанів перед колегами

Ірландський євродепутат Люк Фланаган приєднався до онлайн-дебатів сільськогосподарського комітету Європарламенту, сидячи на ліжку без штанів. Як пояснив пізніше чиновник, за дві хвилини до початку відеоконференції він повернувся з пробіжки і встиг надягнути тільки сорочку, "щоб виглядати респектабельно".

Люк Фланаган, фото Fred Marvaux/European Union
Люк Фланаган, фото Fred Marvaux/European Union

Українцям дозволять змінювати по батькові - як і навіщо "викреслювати" минуле

Український парламент у середу, 3 червня, прийняв законопроєкт, який повинен дозволити громадянам України добровільно змінювати своє по батькові. Під час обговорення деякі депутати заявили, що ухвалення цього закону може стати колапсом, коли у виборчих списках з'являються кандидати з однаковими прізвищами, ім'ям та по батькові.

ЦНАП, скріншот: YouTube
ЦНАП, скріншот: YouTube