У четвер, 4 червня, в мобільному додатку державного банку ПриватБанк стався масштабний збій. Користувачі повідомляють про технічні проблеми у роботі програми Приват24. Крім того, погано працюють програми для бізнесу.

"Є збій входу в Приват24, пов'язаний з проблемами зв'язку. Процесинг працює в штатному режимі. На усунення піде максимум 30 хвилин", - заявив "Країні" представник банку Олег Серга.

Клієнти скаржаться, що не можуть увійти в звичайний додаток Приват24. При спробі зайти в особистий кабінет, користувачам видає помилку "504" або пише "Помилка сервера.

Тим, кому вдалося зайти в додаток, також не просто. Адже операції платежів не проходять, програма видає помилку.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При спробі зв'язатися з оператором по телефону 3700 - автовідповідач говорить, що дзвінок відбувається з номера, який незареєстрований, хоча це не так.

Зайти в Приват24 з офіційного сайту також немає можливості. Сторінка довго вантажиться і видає помилку 504" - вона означає, що сервер не одержує своєчасний відповідь від іншого сервера, який діє як шлюз або проксі.

В прес-службі Приватбанку поки що не дали офіційних коментарів на сайті компанії.

"Так, аварійна ситуація зв'язку. Не проходить авторизацію в Приват24. Процесинг оплата картками та банкомати працюють в штатному режимі", – розповіли OBOZREVATEL в прес-службі Приватбанку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шахраї придумали нову схему обману клієнтів Приватбанку.

Як повідомляв Знай. ua, володіють усіма даними про вашу карту Приватбанку.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк знизив ставки за кредитами десяткам тисяч українців, кому пощастило.