Стюардеса американської авіакомпанії Southwest розкрила правду про чистоті деяких предметів на борту літака. Про це повідомляє видання Daily Express.

Бортпровідниця стверджує, що члени екіпажу не встигають ретельно помити окремі ділянки в салоні по причині короткого перерви між рейсами.

зокрема, рідко миють підноси. У зв'язку з цим стюардеса радить кілька разів подумати перед тим, як класти їжу прямо на поверхню підноса. У тому числі найбруднішим місцем на борту літака є відкидні столики.

"Я бачила, як деякі туристи міняли підгузники і стригли нігті прямо на столі", — згадує співробітниця Southwest.

літак, фото Pxhere
літак, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

згідно з цим стюардеса порекомендувала завжди очищати столи і інші поверхні серветками після посадки в літак.

Стюардеса радить пасажирам заздалегідь запастися напоями на час польоту, а на борту замовляти тільки безпечну бутильовану воду.

При цьому для авіакомпаній і пасажирів в Євросоюзі розробили нові правила. Так, тепер при посадці і висадці обов'язково дотримання соціальної дистанції, а на пасажирів будуть маски.

В Україні авіаперевезення планують відновити 15 червня. В ЄС регулярні рейси теж будуть запущені, але це не означає, що вони будуть працювати в звичайному режимі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стюардеса анонімно розповіла про небезпеку харчування в літаку.

Як повідомляв Знай. ua, топ шкідливих звичок, які краще забути на борту літака.

Також Знай. ua писав, що стюардеса розкрила неприємну правду.