Бізнесмен, журналіст і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський вважає, що Зеленському не вдасться утримати владу в країні в режимі моноблока. Відповідне відео з назвою "а вони нас вчать будувати нову Україну" він опублікував на офіційній сторінці в Facebook.

"Надивившись на всі ці грабежі-вбивства і все, що відбувається в Америці, я задався одним питанням. Ось у нас були два Майдану. Я не пам'ятаю, щоб у нас грабували магазини. Зате я чудово пам'ятаю, як серед повсталих, коли треба було просто увійти і погрітися, там якась бабуся сиділа всередині і не пустила. І що ви думаєте? Наші дядьки спокійно зібралися і пішли й пішли шукати інше місце", - говорить Пальчевський.

Пальчевський зазначив, що саме ці люди вчать нас як жити, як треба платити пенсії і підвищувати пенсійний вік, тарифи на енергію, як віддавати борги і яким чином повинні будувати демократію.

"А у мене зустрічна пропозиція. Господа американські друзі, а не хочете подивитися, як у нас це проходить. Правда, на жаль, це пройшло для наших багатіїв безслідно. Я маю на увазі, для наших олігархів. Вони як були при владі, так і залишилися. Президенту Зеленському до речі теж треба зробити висновки, тому що те, що відбувається в результаті пандемії і в другу чергу-за вбивства цього темношкірого людини. У нас може статися точно так само. Ще кілька перестрілок в Броварах і може спалахнути моментально таке ж явище. Для цього необхідно виявляти мудрість і не слухати завжди дружків з-за океану, нехай і вони до нас придивляться", - говорить Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бурхливої молодості Пальчевського позаздрить вся сучасна молодь.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський прокоментував підвищення тарифів.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський розкрив схеми розпилу бюджету.