Співголова депутатської фракції партії "Опозиційна платформа - за життя" Юрій Бойко розкритикував роботу теперішнього Кабміну, на чолі якого Денис Шмигаль, та закликав відправити їх усіх у відставку.

Про таке він заявив в прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

За словами Бойка, уряду потрібно йти у відставку, адже вони не виконують обіцянки, які вони давали напередодні, залишивши все на папері.

Фото зі студії

"Всі ці речі залишилися на папері. Вони вже впали головою на бетон і я вважаю, що з цього уряду толку не буде, тому що стільки анонсовано, стільки було обіцянок. І такі конкретні та невдалі кроки. Я гадаю, що вони не зможуть справитися. Тому наша позиція – потрібна відставка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Там не треба виділяти якогось конкретного міністра; уряд, який не виконав своїх обіцянок, півтора місяці тому даних суспільству, повинен політично за це відповідати у такий важкий та тривожний час", - наголосив він.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський випив кави в кафе, яке повинно бути зачинене

Як повідомляв портал "Знай.ua", де українці можуть отримати пенсії та допомоги — Мінфін розширив список уповноважених банків.

Також "Знай.ua", українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників.