Через корупцію новою владою в бюджет не доплачено 40 мільярдів гривень. І ця сума більша, ніж та, яку очікують від МВФ.

Про це заявила голова фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ефірі програми "Право на владу".

"Сьогодні засідала тимчасова слідча коміс, яку наша команда ініціювала. Досліджуалась корупція щодо сплати податків. За три тижні наша команда розклала повністю за даними податкової, що відбувається з сплатою податків у державний бюджет. І податківці і комісія одноголосно визнали, що за 2019 рік 40 мільярдів гривень не доплачено до державного бюджету податку на додану вартість на базі корупції, на базі відкатів і інших схем, як там запроваджені.

Надані дані, характеристики, назви підприємств, показані всі схеми. Три тижні у нас пішло на цю титанічну роботу. Головний висновок - що не доплачено на базі корупції за 2019 рік новою владою в бюджет 40 мільярдів гривень- це більше, ніж те, що очікують від МВФ", наголосила Тимошенко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Лідер "Батьківщини" зазначила, що у нас є є фіннсові ресурси, і Україні не потрібно принижуватись перед Міжнародним валютним фондом, випрошуючи гроші і йдучи на протидержавні кроки.

"У на з вами є фіннсові ресурси, нам не треба так принижуватися і робити речі, які протилежать нашим державним інтересам. Нам треба просто припинити корупцію, яка останній рік набула якогось неймовірного обсягу, зарахувати ці 40 мільярдів гривень у бюджет і припинити робити політику проти людей, проти України", - уклала Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко розповіла про масштаби корупції нової влади

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіра Рудик показала, де Україні взяти мільярди доларів без кредитів МВФ

Також Знай.ua писав, Тимошенко закликала показати "секретний" договір з МВФ